GÜNDEM

TERLİK YÜZÜNDEN CANINDAN OLDU

TERLİK YÜZÜNDEN CANINDAN OLDU

TERLİK YÜZÜNDEN CANINDAN OLDU
22-08-2014 20:27

Batman Çayı kenarında kardeşiyle gezinirken terliğini suya düşüren genç, düşen terliği sudan almak isterken akıntıya kapıldı. Suda çırpınan talihsiz genç, kardeşinin gözleri önünde boğularak can verdi.

Olay, Batman çıkışında bulunan köprüde meydana geldi. İddiaya göre 18 yaşındaki Ömer T. kardeşi Faruk T. ile birlikte Batman Çayı kenarına gitti. Kardeşiyle gezinirken sağ ayağındaki terliğini suya düşüren Ömer T. terliği almak isterken akıntıya kapıldı. Yüzme bilmeyen ve kardeşinin gözleri önünde çırpınan talihsiz genç, gözlerden kayboldu. Kardeşi Faruk T. olayı İl Afet ve Acil Durum Ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen dalgıç ekibi, çamaşır ipini kendilerine bağlayarak Ömer T.’nın cesedini sudan çıkardı. Ömer T.’nın cesedi otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

OĞLUM GİTTİ BEN BÖYLE BEKLEYEMEM

Oğlunun boğulduğunu duyan baba Eyüp T. olay yerine geldi. Arama kurtarma çalışmaları sırasında suya girmek isteyen baba Eyüp T.’ye ekipler engel oldu. Sinir krizi geçiren acılı baba “oğlum suda, oğlumu sudan çıkartmam lazım. Beni bırakın oğlum gitti, ben böyle duramam” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

ŞAKA ZANNETTİM

Ömer T.’nin kardeşi Faruk T. konuyla ilgili olarak “abim, terliğini almak için suya eğildi. Bir anda suya düştüğünü fark ettim. Ben şaka zannettim, yüzme bilmiyordu. Bir an da gözlerimin gözü önünde suda kayboldu” dedi.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA