YENİ YERLER

BU MEKANIN MÜPTELASI OLACAKSINIZ

Bolçi, Son zamanlarda gördüğüm, tanıştığım En başarılı mekanlardan biri.

08-07-2021 13:16
BATMAN

Bolçi,

Son zamanlarda gördüğüm, tanıştığım

En başarılı mekanlardan biri.

Gültepe Işıklarından sağa döndüğünüz gibi,

Karşılıyor sizi.

Mısır Çarşısı’nın Gültepe Şubesi karşısında yani.

220 metrekare alanda

İki katlı bir mekan.

Titizlikle inceledim,

Genç işletme sahibi Barış Baran’la tanıştım,

Soğuk kahvemi içtim,

Benden 10 üzerinden 10 puan aldı mekan.

Buyurun, detaylara geçelim.

18 ÜLKEYE ÇİKOLATA İHRAÇ EDEN FİRMA, ARTIK BATMAN’DA

Bolçi, Türkiye’nin en başarılı çikolata markalarından biri. 1992’den bu yana çikolata üretimi yapan ve 18 ülkeye çikolata gönderen bir firma. Ve sevinerek söylemeliyim ki bu başarılı firma bu lezzetli çikolatalar artık Batman’da. Güneydoğu’nun ilk bayisi, Batman’da açılmış oldu. Bolçi Batman Şubesi bu gururu da Batman’a yaşatmış oldu.

TAM BİN ÇEŞİT ÜRÜN BİR ARADA

İşyerinde öyle farklı ve öyle iddialı çikolatalarla karşılaşıyorsunuz ki, şaşırmamak elde değil. truff çikolatalar, içi dolgulu çikolatalar, kahveli, vişneli, çilekli, karamelli çikolatalar, bitter çikolatalar, special çikolatalar, Hindistan cevizli, frambuazlı ve Beyoğlu kırma çikolatalar, bebek ve çocuk çikolataları, damat tepsileri, kız isteme tepsileri, özel günlere hazırlanmış paketler, tümü birbirinden şık, tümü birbirinden çekici. Tabi çikolatanın vazgeçilmezi kolonyalar da çok ama çok gösterişli.

BATMAN’DA ÇİKOLATA VE KAHVE BİR ARADA

Bolçi aslında Türkiye’nin birçok ilinde, küçücük mekanda sadece çikolata satışı yapıyor. Ancak iş, Batman’da biraz değişmiş. Batman’a Bolçi’yi getiren Barış Baran, ‘çikolata, kahvesiz olmaz’ demiş. Sıvamış kolları. Bütün birikimini koymuş ortaya. İki katlı, enfes bir mekan oluşturmuş. Sade, şık. Tam benlik. Çikolatanızı alıp çıkmak yerine, bu mekanda oturup tadabiliyor, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. mekanın konsepti, tamamen bu genç ve başarılı işletmeciye ait. Her köşesini kendi elleriyle tasarlamış. Girişte sizi karşılayan bar koltuk ve masaları, inanılmaz rahat. içeride sizi karşılaşan çok ahım şahım bir vitrin ve üst kattı ‘ohh be’ diyebileceğiniz bir konsept, mutlaka görmelisiniz.

ORGANİZASYONLARINIZI YAPABİLİRSİNİZ

Bu sade ve şık mekanda, doğum günü gibi özel kutlamalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Mekan, her türlü süslemeye müsait, aklınıza not edin.

MEKANDA MUTLAKA İCE-LATTE YANİ SOĞUK LATTEYİ DENEYİN

Gelelim mekânda üretilen kahve çeşitlerine. mekan, bu konuda Batman’ın en iddialı mekanı. Çünkü kahve çekirdekleri Kolombiya, Meksika ve Kosto Rika’dan özel olarak getiriliyor. Mekanda, her türlü kahve makineleri mevcut. Çok da iyi bir barısta yetiştirilmiş. Özel karışımlar hazırlıyor. Soğuk kahveye olan önyargımı kırdım, öyle bir ice latte (soğuk latte) içtim ki, lütfen deneyin ve mutlaka görüşlerinizi yazın, bakalım beğenecek misiniz? Bu mekan, sıcak ve soğuk kahve çeşitleriyle adeta lezzet delisine çevirecek bizi, benden söylemesi.

PUAN TOPLAMAYA VAR MISINIZ?

Bu mekanda oturdunuz, çikolata ve kahvenizi yiyip içip kalktınız. Yok öyle. Kartvizit alıyorsunuz. 6 kutucuk var. İstediğiniz kahve kadar kutucu işaretliyorsunuz. 7 kutucuğu doldurana 1 kahve bedavaJ kulağa çok keyifli gelmiyor mu sizce de?

SELAMIMI SÖYLEYENE SÜRPRİZLER VAR

Bu mekan, Güneydoğu’ya yayılmayı hedefliyor. Bence fazlasıyla da hak ediyor. Güneydoğu, bu lezzetten mahrum kalmamalı, değil mi? şimdiden söyleyeyim, beni sık sık bu mekanda göreceksinizJ unutmadan, haftanın 7 günü gece yarısına kadar açık bulabileceğiniz mekana, selamımı söyleyenlere özel sürprizler var, aklınızda olsun. Mekana 0501 257 72 72 numaralı hattan ulaşabilir, instagramda @bolcibatman sayfasından takibe alabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ramsés 2 yıl önce
Bu yerin hiçbir kusuru yok. Yönetici Barış, mükemmel bir müşteri hizmeti örneğidir.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA