SAĞLIK

Bu nasıl hastane?

2 ay bekledikleri randevu boş çıktı.

Bu nasıl hastane?
29-03-2023 11:27
29-03-2023 11:26
BATMAN

Batman Bölge Devlet Hastanesinde renkli film çekmek için aylarca randevu bekleyen hastalar, randevu gün ve saatinde hastaneye gittiğinde ‘ilaç yok’ denilerek geri gönderildi.

RANDEVULAR MAYIS AYINA ERTELENDİ

Batman Bölge Devlet Hastanesinde renkli film çekmek için iki ay önce randevu oluşturan hastalara Ramazan Ayının ilk gününde randevu verildi. Hastalar, Raman Ayına rağmen renkli film çektirmek için hastaneye gittiğinde ise ‘ilaç yok’ denilerek geri gönderildi. Renkli bir film çekimi için aylarca beklediğini belirten hastalar “İki ay önce randevu oluşturduk. Renkli film için iki ay bekledik. Bize Ramazan Ayanın ilk gününe randevu verildi. Hastaneye geldik. Hastane görevlileri, hastanede ilaç olmadığı için randevularımızı 30 Mayıs’a erteledi. Sağlık teşkilatı, mağduriyetimize bir çözüm bulmalı” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
SÜLEYMAN 1 yıl önce
HASTANEDE ULTRASON RANDEVUSU 2 AY SONRASINA , ENDOSKOPİ RANDEVUSU 6 AY SONRASINA VERİLDİ. HİZMET KALİTESİ YERLERDE. SAĞLIK İDARECİLERİ BECERİKSİZ VE LİYAKATSİZ OLUNCA CEFASINI HALKIMIZ ÇEKİYOR MALESEF
İBRAHİM 1 yıl önce
Batman da sağlık idarecileri ne iş yapıyor . Hastanelerde hiç denetim olmaz mı.Ben bu kadar kirli ve hijyenik olmayan bir hastane görmedim Bu idareciler koltuklarından kalksın da biraz iş yapsınlar.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA