SPOR

“Bu takım bütün Batmanlıların…”

2023–2024 futbol sezonunda 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan TPAO Batman Petrolspor Yeni Yönetim Kurulu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“Bu takım bütün Batmanlıların…”
13-07-2023 16:57
14-07-2023 09:38
BATMAN

Asbaşkan Mert Nasıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, Mali İşler Sorumlusu Fereç Kılıçer, Basın Sözcüsü ve Kurumsal Cemal Kaya, Hukuk İşleri Sorumlusu Ziyaeddin Beyca, Stat ve Taraftar Sorumlusu Hıdır Taymur, Yönetim Kurulu Üyesi Abdulvahit Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyesi Hafzullah Yıldız’ın katıldığı toplantıda Başkan Mustafa Demir, TPAO Batman Petrolspor’un geleceğiyle ilgili konuştu.

ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR

TPAO Batman Petrolspor Başkanı Mustafa Demir “Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Omuzlarımızdaki yük daha da arttı. Bir önceki süreçte elini taşın altına koymuş, büyük fedakârlıklar yaparak çalışmış yönetimler oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kurumsallaşma adına elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu’nun bu süreçteki çabalarına şahsen teşekkür ediyorum” dedi.

HER TÜRLÜ ŞEFFAFLIĞI GÖSTERECEĞİZ

Demir, şeffaflık vurgusu yaparken “Birlik ve beraberliğin neler getirebileceğini daha önce gördük. Bu takım hepimizin takımı. Bu takım bütün Batmanlıların takımı. Herkesin bu takım ile ilgili bir şeyler söyleme hakkı vardır. Saygı çerçevesinde her türlü eleştiriye açığız. Mahremiyet sınırları içerisinde her türlü şeffaflığı göstereceğiz. Kurumsal yapı altında şahıslara bağlı olmadan bir yönetim tarzı geliştirmek istiyoruz. Yöneticilerin ön plana çıkmadığı, futbolcuların ön plana çıkacağı bir süreç olsun istiyoruz” dedi.

TÜM FUTBOLCULARIN ALACAKLARI ÖDENDİ

Taraftara seslenen Demir “Taraftar hancı biz yolcuyuz. Taraftarı olmayan kulüplere futbolcular, sporcular gitmek istemiyor. Buradaki en büyük değerlerimizden biri taraftarlarımız. Taraftarı stadyuma çekmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Hepimiz aslında aynı gemideyiz. Dolayısıyla bu gemiyi hep birlikte limana getireceğiz. Biz kulübü resmi olarak devraldık. Tüm futbolcu arkadaşlarımızın tüm alacaklarını ödedik. Ama içlerinden beş tanesi bizi beklememiş ve Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna (UÇK) gitmiş. Keşke bekleselerdi. Çünkü bu ekstra bir maliyet çıkarıyor. Hiçbir futbolcunun parası Petrolspor’da kalmadı, kalmaz. Dolayısıyla geçen seneden alacağı olan hiçbir oyuncumuz yok” dedi.

TRANSFERE BAŞLADIK

Dış transferlerde şuana kadar 4 oyuncuyla anlaştıklarını belirten Demir “Akın Akman, Aykut Çift, Halil Yılmaz ve Emre Aydın’la anlaştık. İç transferde Fatih Gök, Bedran Ekin, Hüseyin  Elma ve Semih Tek ile anlaştık. Prensipte şuan anlaştığımız 8 oyuncu var. Prensipte anlaştığımız 8 futbolcuyu Batman’a davet edip sözleşme imzalayacağız” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR

Batman Petrolspor Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile anlaşmaya vardıklarını belirten Demir “Önümüzdeki hafta Batman’daki amatör kulüp başkanlarıyla bir araya geleceğiz. Bize gerçekten faydalı olabilecek yetenekli bu oyuncuları kampta değerlendirmek istiyoruz. hocamız Mustafa Reşit Akçay çok tecrübeli, Türk futboluna damga vurmuş bir hoca. Kendisi bu konuda çok istekli, çok arzulu. Şehri gezdi. Burada çok ciddi bir potansiyel olduğuna inanıyor. Ama bu, uzun soluklu bir şey. Dolayısıyla arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz ve n gelecek vaat eden, faydalanabileceğimiz, gelişim sağlayabileceğimiz oyuncular varsa, onları kampta denemek istiyoruz. Eğer hocamız, teknik heyetimiz uygun görürse profesyonel sözleşme yaparak takıma katmak istiyoruz” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA