SPOR

BURASI BATMAN BURADA PUAN ÇOK

BURASI BATMAN BURADA PUAN ÇOK

BURASI BATMAN BURADA PUAN ÇOK
12-11-2017 23:36

HAKEMLER: Abdulkerim Saltuk Buğrahan Koca**, Bekir Özçelik**, Ömer Yüzer**

PETROLSPOR: Ahmet Taş**, Serhat Özyılmaz**, Halil Aşut**, Reha Kurt*, Atilla Erel**, Emre Aydın**, Erman Taşkın**, Ensar Çetinkaya**, Celal Aras***, Emre Bayram***, Oğuzhan Demirer***.

BAYBURTGRUP ÖZEL İDARE: İsmet Yumakoğulları***, Ali Koçak**, Mert Özyıldırım**, Gökhan Korkmaz**, Özkan Toprak**, Adem Gökçe**, Güray Gazioğlu**, Berkay Çakır,** Rahmi Muhammet Akyazı**, Hasan Güleryüz**, Hüseyin Ali Pala**.

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde Bayburt Grup Özel İdarespor ile golsüz berabere kaldı.

Ligin 12 haftasında Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Bayburt Grup Özel İdarespor’u konuk etti. Güçlü rakibi karşısında ilk yarıda oyun kurmakta zorlanan Petrolspor, karşılaşmanın 28 dakikasında Celal Aras’ın röveşata denemesinden de sonuç alamadı. Mücadelenin 40 dakikasında ise kontra atakla rakip caza alanına giren Petrolsporlu Oğuzhan Demirer’in kaleye çektiği şut direkten dönerken karşılaşmanın ilk yarısı golsüz bitti.

PETROLSPOR 2. YARIDA DAHA İSTEKLİYDİ

Müsabakanın 2. yarısına ilk yarıya oranla daha istekli başlayan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, rakip caza alanında daha çok pozisyon bulmaya başladı. Rakip Bayburt Grup Özel İdarespor’un savunma hattını bir türlü aşamayan Petrolspor, düzenlediği ataklardan eli boş döndü. Karşılaşmanın geri kalan süresinde da gel sesi çıkmazken her iki takımda ligin 12. haftasını birer puanla kapatırken Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz 15 puanla 10. sırada yer aldı. (Necdet Çakır)  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA