Çalışan Gazetecilerden Olay ziyaret

Çalışan Gazetecilerden Olay ziyaret

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Hatice Türkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle Batman Olay Gazetesi’ne tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Gazetenin İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu ve Haber Müdürü Şehmus Ustabaşı ile bir araya gelen dernek heyeti, Batman Basınında önemli bir yere sahip olan gazetenin yeni yayın dönemini kutladı. Ziyarete Dernek Başkanı Hatice Türkan ile Dernek Üyeleri Nimet Dal, Hasan Argunağa, Veysi Mercimekçi, Bayram Ayhan, Alican Atak, Mehmet Şirin Yılmaz, Şehmus Ustabaşı, Osman Çapar, Recep Akın, İbrahim Toprak ve Hayrettin Akdağ katıldı.

TARAFSIZ VE OBJEKTİF YAYINCILIĞIYLA ÖNE ÇIKIYOR

Başkan Hatice Türkan, Batman Olay Gazetesi’nin kent basınına önemli katkılar sunduğunu belirterek  “Batman’da zor koşullarda gazetecilik yapan, her an sahada olan ve koşturan gazetecilerin daima yanındayız. Olay Gazetesi’ne başarılı yayım yılları dileriz” dedi.

KUTLU VE USTABAŞI’NDAN TEŞEKKÜR

Batman Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu ve Haber Müdürü Şehmus Ustabaşı ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği’ne teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ