GÃœNDEM

ÇEVRECİLER, YEŞİL ALANLARA GÖZ DİKENLERE TEPKİLİ!

ÇEVRECİLER, YEŞİL ALANLARA GÖZ DİKENLERE TEPKİLİ!

ÇEVRECİLER, YEŞİL ALANLARA GÖZ DİKENLERE TEPKİLİ!
16-01-2015 20:20

Batman’da taziye evleri sorunun çözümü için her fırsatta yeÅŸil alanlara göz dikildiÄŸine dikkat çeken Çevre Gönüllüleri DerneÄŸi BaÅŸkanı, muhtarların bu iÅŸe öncülük etmesine tepki gösterdi.

Gazetemiz muhabiriyle gerçekleÅŸtirdiÄŸi röportajında Gap Mahallesi’ne taziye evi yapılmasını isteyen mahalle muhtarı, taziye evi için BahçeÅŸehir Koleji karşısındaki parkı gösterdi. Çevre Gönüllüleri DerneÄŸi BaÅŸkanı Recep KavuÅŸ, muhtarın talebine tepki göstererek “daha önce bu konuyu defalarca gündeme getirdik ve yeÅŸil alanlarının taziye evlerine dönüÅŸtürülmesine karşı olduÄŸumuzu belirtmiÅŸtik. Bu görüÅŸümüzü Belediye EÅŸ BaÅŸkanlarına da yazılı olarak iletmiÅŸtik” dedi.

EVLERÄ°N BODRUM KATLARI KULLANILMALI

KavuÅŸ, açıklamasının devamında “Ama hala muhtarların öncülüÄŸünde parkların taziye evlerine dönüÅŸtürülmesi ile ilgili Belediyeye baÅŸvurular yapılıyor. BetonlaÅŸmanın en yoÄŸun olduÄŸu mahalle GAP Mahallesidir. Var olan iki küçük parkın da betonlaÅŸtırmaya dönüÅŸtürülmesine müsaade etmeyeceÄŸiz. Taziye evi için en uygun yer, çok katlı binaların altıdır. Her mahallede taziye evine dönüÅŸtürülecek bodrum katları mevcuttur. Åžayet taziye evine ihtiyaç varsa daha çok bu alanlar deÄŸerlendirilmelidir” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA