GÜNDEM

BELEDİYE, TESİSLEŞMEYE İLK ADIMI ATTI

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, merkeze bağlı Bleyder (Binatlı) Köyü’nde satın aldığı 50 dönümlük yeni stabilize ocağından ilk malzemeyi çekmeye başladı.

BELEDİYE, TESİSLEŞMEYE İLK ADIMI ATTI
19-08-2015 20:22

50 dönümlük yeni stabilize ocağında incelemelerde bulunan Eş Başkan Yardımcısı İdris Ekmen, yeni alınan stabilize ocağının Batman Belediyesinin başlattığı tesisleşme hamlesinin ilk adımı olduğunu dile getirerek “Bugüne kadar stabilize malzemeyi başka ocaklardan ya satın alarak ya da ocakları kiralayarak elde ediyorduk. Tesisleşme yolunda ilk adımı bu ocakla attık. Bu ocakla ilk malzemeyi çektik. Önümüzdeki dönemlerde kalker ocağı, kilit taşı üretme tesisi, kendi konkasörlerimiz, plentimiz gibi birçok konuda dışarıya bağımlılığı azaltacak, ihtiyaç duyduğumuz malzemesi hızlı bir şekilde giderip hizmete dönüştürebileceğiz” dedi.

KENTİ REHABİLİTE ETTİK

Fen İşleri Müdürlüğünün diğer çalışmaları hakkında da bilgi veren Eş Başkan Yardımcısı Ekmen “Kış boyunca hazırlık çalışması yaptık. Nerede neye ihtiyaç var, tespit ettik. Sezon başından itibaren 10 ekiple sahaya yayıldık. Bizim bir tane asfalt serim, 3 asfalt yama, bir kilit taşı yama ekibi, 3 tane kilit parke taşı, kaldırım ile yol yapım ve 2 de yol açma ekibimiz vardı. Yağışlar başlamadan biz Batman’da çukur ile çamur sorununu çözeceğiz ve halkın gündeminden çıkaracağız. Batman’ı rehabilite ettik. 44 mahallede girmediğimiz yer kalmadı. Ciddi projelerle uğraşıyoruz. Modern anlamda ve kentin çeşitli bölgelerine yayarak bu projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA