YENİ YERLER

PASHA FROM İTALY, GİYİMDE MARKA İSİM

Bu hafta Yeni Yerler/Yeni Mekânlar köşemiz için Meydan Mahallesi 2000 İş Merkezi bodrum katta bulunan ve 150 metrekare alanda hizmet veren Pahsa From İtaly’e çeviriyoruz yönümüzü.

PASHA FROM İTALY, GİYİMDE MARKA İSİM
22-06-2015 20:16

2 yıldır siz Batmanlıların hizmetinde olan erkek giyim mağazamız, Batman’ın tanınmış isimlerinden Bedrettin Sütçü tarafından kazandırıldı kente. Sayın Sütçü, yıllarca Belediyespor ve Petrolspor’da top koşturmuş bir isim. Spor hayatından kalma “Paşa” lakabından yola çıkarak mağazasına İngilizce formunu yani “Pasha” ismini verdiğini açıklıyor.

BENİ PAŞA OLARAK TANIYORLAR

Paşa lakaplı Bedrettin Sütçü “Batmanlılar beni Paşa olarak biliyor. 1982-83’lerde hem Belediyespor’da hem de Petrolspor’da top koşturdum. O dönemler gençlerimize sahip çıkmamızla biliniyorduk. Bu yüzden bize baba ve paşa derlerdi. O dönemden kalma paşa lakabını halen taşıyoruz. Mağazama da bu ismi vermeyi uygun gördüm” sözleriyle anlatıyor serüvenini.

AMACIMIZ İYİ GİYİNDİRMEK

Pasha From İtaly, öyle sıradan bir mağaza değil. Dev markalarla çalışan ve bunu yaparken de fiyatları şişirmeden hizmet veren ender yerlerden biri. “Mağazanızın kuruluş amacı nedir?” sorusunu yöneltiyorum. Mağaza Sahibi Sütçüİyi markaları Batman’a getirmek ve insanlarımızı bu markalarla tanıştırmak amacıyla kurulduk. İnsanlarımızı iyi markalarla tanıştırıp iyi giyindirmek istiyoruz. Bu şekilde insanlarımızın batıya bağımlı olmalarının önüne geçmelerini istiyoruz, özentiyi bitirmeye çalışıyoruz. İnsanlarımız, batıda bulabildikleri markaları burada da bulabilsinler, iyi giyinme fırsatını kendi memleketlerinde de yakalasınlar istiyoruz” yanıtını veriyor bize.

GÖMLEK, T SHİRT, PANTOLON, AYAKKABI VE...

Pasha Giyim, erkek giyimin en güvenilir adreslerinden biri. Zira sektörde kendini ispatlamış markalarla çalışıyor. Ayrıca mağazamızda birbirinden çeşitli gömlekleri, kot ve keten pantolonları, ayakkabıları, kemerleri ve sırt çantalarını bulabilmek mümkün.

KENDİNİ SEVEN İNSANLAR BURAYA GELİYOR

Her yaş grubuna hitap ettiklerini vurgulayan PaşaÇocuk yaş grubu hariç, genç ve orta yaş grubu olmak üzere bütün yaş grubuna hitap ediyoruz. Mağazamıza gelen herkes, mutlaka kendine uygun bir ürün bulabiliyor. Ayrıca büyük beden ürünleri de mağazamızda bulunduruyoruz. Kendini seven, kalite giyinen, markaya değer veren ve markadan anlayan insanlar buraya geliyor. Zaten 450’ye yakın kayıtlı müşterimiz var. Ürün geldiğinde onları arıyoruz, bilgilendiriyoruz” bilgisini veriyor bize.

BATMAN’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Tekstil alanında deneyimli olduklarının altını çiziyor Bedrettin Bey. Futbol serüveninden sona hayatının büyük kısmını tekstile ayırmış. Kaliteli giyinmeyi ve iyi giyinmenin püf noktalarını bildiğini açıklayan Sayın SütçüBüyük ve tanınmış markaları Batman’a getiren ilk isimlerden biriyim. 20 seneyi yakındır bu sektördeyim. Tecrübeme güvenerek bu mağazayı açtım. Bu alanda bir ilki gerçekleştirdim. Bu, birçok kişiye örnek oldu” sözleriyle anlatıyor bunu.

ÜRÜNLERİMİZ ORJİNAL

Tanınmış markalar genelde taklit edilirler. Çakma ürün deniliyor taklit ürünlere. Taklit ürünlerden olabildiğince kaçındıklarını belirten Paşa Bu mağazadaki bütün ürünler, markadır ve hiçbiri çakma değildir. Hepsi orijinaldir. Bu yüzden ürünlerimizin tamamı garantilidir. Değişim ve iade işlemleri de bu yüzden daha rahat yapılıyor. Diğer firmalar gibi müşteriyi 1 ay bekletmiyoruz, değişim yapmak istediği ürünü anında değiştiriyoruz. Orijinal olduğu için geri iade de alıyoruz. Aklınıza gelebilecek bütün markaları mağazamızda bulabilmeniz mümkündür” diyor.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ

Serin ve sakin bir mağazada güvenli bir şekilde alışveriş mi yapmak istiyorsunuz? O halde Pasha From İtlay’e çevirin pusulanızı. “Müşterilerimizle dostluk ortamı kuruyoruz” diyen Mağaza Sahibi Bedrettin SütçüMağazamızda öncelikli prensibimiz güler yüzdür. Müşterilerimizle dostluk ortamı kuruyoruz. Çayımızı, kahvemizi içip sohbet ediyoruz. Ürünlerimiz zaten orijinal olduğu için müşterilerimiz bize güvenerek buraya geliyor. Bu güveni sağladıktan sonra aramızdaki müşterilerimizle aramızdaki bağ daha da güzelleşiyor” açıklamasıyla veriyor o güveni.

BİZDE HER GÜN KAMPANYA

Malumunuz önümüz bayram... Özel günlerde indirim ve kampanya uygulayıp uygulamadıklarını soruyoruz. Sayın Sütçü “Bayrama özel sezonumuzu hazırlıyoruz. Bizde zaten her gün kampanya ve indirimler mevcuttur. Fiyatlarımız zaten her gün indirimlidir. Marka satıyoruz diye fiyatları şişirmiyoruz. Burada her cebe uygun, her bütçeye hitap eden ürün bulmak mümkündür. Elit kesim, memur kesimi, öğrenciler, işçiler... Kısacası herkesin bu mağazadan rahatlıkla bulup alabileceği ürünlerimiz var” yanıtını veriyor.

3 KİŞİ İLE HİZMET VERİYORUZ

Pasha Giyim, 3 personelle hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her gün 08.30–20.00 saatleri arasında hizmetinizde. Orijinal ürünlerde terzi hizmetini de verdiklerini söyleyen Sayın Sütçü, iade ve değişim hizmetlerinde de müşterilerini memnun etmeyi başarıyor. Mağazamıza 0532 793 69 22 numaralı hattan da ulaşabiliyorsunuz. İyi giyinmeyi seven erkek okurlarımız, pusulanızı Pasha Giyim’den şaşmayınız...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA