GÜNDEM

VAHŞİ HAYVANLAR YÜREK HOPLATIYOR

Kente gelen sirk grubunun vahşi hayvanlar ve sihirbazlı gösterileri, çocukların yanı sıra yetişkinler tarafından da yoğun ilgi gördü.

VAHŞİ HAYVANLAR YÜREK HOPLATIYOR
05-04-2015 20:01

Batman’a il defa gelen ekip, şehir otogarının arka tarafından kurulan çadırda çeşitli gösteriler sergiledi. Gösterileri izleyen vatandaşlar, cep telefonları ile hem vahşi hayvanları hem de sihirbazın gösterilerini kaydetti. Sirk gösterisi yapan ekibin şefi Hande Ulukuz, Türkiye’de tek vahşi hayvanlı sirk gösterisi yapan grup olduklarını belirterek, gittikleri her yerde ilgi odağı olduklarını söyledi. Aslan, ayı ve yılan gibi vahşi hayvanlarla gösteri yapan Ulukuz:

“Çocuklar daha önce görmedikleri için bizi ilgiyle izledi. Daha önce sirk izlemeyen herkes ilgi gösteriyor. Burada herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Belediye de bize destek oldu. Bunun yanında halk da bize yardımcı oldu” dedi.

VAHŞİ HAYVANLARI KAZAKİSTANDAN GETİRDİK

Vahşi hayvanları Kazakistan’dan getirdiklerini belirten Ulukuz “Kazakistan devlet sirki ile anlaşmamız var. Türkiye’de tek aslanlı ve ayılı sirk bizim sirkimizdir. Bu kapsamda Doğu Anadolu’yu da gezmek istiyoruz. Bu bölgedeki birçok çocuk vahşi hayvanı görmedikleri için, bizde onlara burada o imkânı sunuyoruz. Aslanı görebiliyorlar onun dışında çocukların genel kültür bilgisi gelişiyor” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA