SAĞLIK

Doğdukları Memlekette doktorluk yapıyorlar

Batman İluh Devlet Hastanesine yeni atanan Batmanlı üç doktor, doğdukları memlekette aynı hastanede hizmet verecek.

Doğdukları Memlekette doktorluk yapıyorlar
26-10-2022 18:09
26-10-2022 22:35
BATMAN

Hasta kabulüne başlayan Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Celal Cengiz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İdris Murg ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Söğüt, doğup büyüdükleri memleketlerinde görev yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

DOKTOR CELAL CENGİZ KİMDİR?

1990 Batman doğumlu olan Doktor Cengiz, ilk, orta ve liseyi Batman’da okudu. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra, Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesi’nde İç hastalıkları Eğitimi aldı. Sason Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmetin ardından Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde çalıştı. İstanbul Medipol Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra Batman İluh Devlet Hastanesine atandı.

DOKTOR İDRİS MURG KİMDİR?

Uzm.Dr.İdris Murg

1987 Batman doğumlu olan Doktor Murg, ilk orta ve liseyi Batman’da okudu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne atandı. Bir süre çalıştıktan sonra Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını tamamladı ve Batman İluh Devlet Hastanesi’ne atandı.

DOKTOR MEHMET SÖĞÜT KİMDİR?

Uzm.Dr.Mehmet Söğüt

1991 Batman/Gercüş Seki Köyü doğumlu olan Doktor Söğüt, ilkokulu köyde okudu. 6.sınıf taşımalı eğitim ile komşu köyde okudu. Ortaokul ve liseyi merkezde okudu. Kayseri Erciyes Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Batman’a atandı. Bir süre Beşiri Toplum Sağlığı Merkezinde çalıştı. Daha sonra Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi Ana Bilim Dalında uzmanlığı tamamladı ve Batman İluh Devlet Hastanesi'ne atandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA