GÜNDEM

Dünyaca ünlü aktör Batman’a mı gelecek?

Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio, Dicle Nehrinde bulunan Leopar Sazanını sosyal medya hesabında paylaştı. Deva Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ise bu paylaşımının ardından DiCaprio’yu Batman’a davet etti.

Dünyaca ünlü aktör Batman’a mı gelecek?
18-01-2024 10:57
18-01-2024 10:58
BATMAN

Gazete Duvar’dan Metin Yoksu’nun dünyada en zor bulunan 10 balıktan biri olan leopar sazanının Dicle Nehrinde bulunması haberinin fotoğrafını 62 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşan DiCaprio'nun gönderisi takipçileri tarafından yoğun beğeni aldı. Deva Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ise bu paylaşımının ardından DiCaprio’yu sosyal medya hesabı üzerinden etiketleyerek Batman’a davet etti.

“ADEM VE İBRAHİM’İN TOPRAĞINDA BİR MACERAYA NE DERSİN?”

Oscar ödüllü oyuncu Leonardo Dicaprio'yu Batman’a davet eden Milletvekili Ekmen “Sevgili @LeoDiCaprio, Türk parlamentosunun bir üyesi olarak sizi bizzat Türkiye'ye davet etmeyi çok isterim. Bilmiyorum, Batman'ı hiç duydun mu? Sadece bir süper kahraman değil; burası benim memleketim ve en nadir iki balık türüne ev sahipliği yapıyor. Yerinde bir incelemeye ne dersin? Bu eşsiz canlıları keşfeden kişiler de sana eşlik etmekten mutlu olurlar. Adem ve İbrahim’in toprağı Mezopotamya’da bir maceraya ne dersin?” ifadelerini kullandı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA