GÜNDEM

MAHALLELİ, ATIK SU NÖBETİNDE!

MAHALLELİ, ATIK SU NÖBETİNDE!

MAHALLELİ, ATIK SU NÖBETİNDE!
02-10-2014 21:15

Mahallede biriken ve kimyasal olduğu iddia edilen atık su, tehlike saçıyor. Mahalle sakinleri, çocukların suya girmemesi için nöbet tutuyor.

Bayındırılık Mahallesi’nde son 4 gündür nereden geldiği belli olmayan atık su, çevreye tehlike saçıyor. Mahallede biriken suyun, kimyasal atık suyu olduğunu iddia eden mahalleli, çocukların suya girmemesi için nöbet tutuyor. Çocuklarının suya girmemesi veya suyun etrafından oyun oynamaması için nöbet tutuklarını belirten mahalle sakinleri, suyun yetkililer tarafından incelenmesini ve gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Mahalle sakinlerinden Mehmet Can, suyun mahalleliyi tedirgin ettiğini belirterek “Kendi imkânlarımızla suyun yönünü kanalizasyona verdik. Kokusundan gece yatamıyoruz kanalizasyon suyu olmadığı kesin. Çocuklarımız burada dolaşamıyor çocuklarımızın başına bir şey gelir zehirlenirler diye nöbet tutuyoruz. Tüm mahalle her gün belediyeyi arıyoruz geleceğiz diyorlar ama gelen yok” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ferdi Genç de, suyun kendilerine zarar vereceği korkusundan okula gidemediklerini belirterek, mahalleye akan kirli suyun kaynağının kurutulmasını istedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA