EĞİTİM

Emekli akademisyenler tecrübelerini anlattı

Emekli akademisyenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Batman Üniversitesinde düzenlenen Tecrübe Konuşuyor söyleşisinde mesleki tecrübelerini paylaştı.

Emekli akademisyenler tecrübelerini anlattı
26-11-2022 18:12

ETKİNLİK, PİYANO DİNLETİSİYLE BAŞLADI

Batı Raman Yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, akademik ve idari personel, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Moderatörlüğünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin’in yaptığı söyleşiye, emekli akademisyenler Prof. Dr. Mustafa Salih Çelik, Öğr. Gör. Burhan Zorluoğlu, Öğr. Gör. Tevfik Yıldız ve Öğr. Gör. Zeki Ekinci konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Koray Çal tarafından piyano dinletisi ile başladı.

TECRÜBELERİNİ, ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTILAR

Emekli akademisyen Öğr. Gör. Burhan Zorluoğlu, öğretmenlik ve akademisyenlik süreci boyunca yüzlerce öğrenci yetiştirdiklerini belirtirken, bu öğrencilerin iyi mevkilere gelmelerinin, onları farklı meslek dallarında görmenin gurur verici olduğunu ifade etti. Söyleşide konuşan emekli akademisyen Prof. Dr. Mustafa Salih Çelik ve Öğr. Gör. Zeki Ekinci de meslek hayatlarında yaşadıkları tecrübeleri paylaştı. Rektör Prof. Dr. İdris Demir, emekli akademisyenleri Batman Üniversitesinde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA