GÜNDEM

ENGELLİ PARKURU GİBİ YOL!

TP Bulvarı Yeni Şehir Otogarı karşısındaki kaldırım, demir çubuklar ve düzensiz döşenen parke taşları nedeniyle engelli parkurlarını aratmıyor.

ENGELLİ PARKURU GİBİ YOL!
06-07-2017 18:34

KALDIRIM, İŞLEVSİZ HALE GELDİ

TP Bulvarı Yeni Şehir Otogarı karşısında yer alan kaldırım, demir çubuklar, aydınlatma direği kalıntıları ve düzensiz döşenen parke taşları yüzünden yürümeyi ve engelli bireyler için tekerlekli sandalye kullanmayı zorlaştırıyor. Kaldırıma döşenen parke taşlarının düzensiz döşenmiş olması, yürümeyi zorlaştırıyor. Kaldırım kenarlarındaki demir çubuklar, engelli bireyler ve çocuklar için tehlike arz ediyor. Kaldırımın ortasında yer alan aydınlatma direği kalıntısı da akşam karanlığında olası kazalara davetiye çıkarıyor.

DÜŞMEDEN YÜRÜMEK İMKÂNSIZ

Kaldırımı kullanmak zorunda kalan vatandaşlar “Bu yolda düşmeden yürümek neredeyse imkânsızdır. Düzensizce döşenen parke taşları ve yol üzerinde bulunan demir çubuklar olası bir yaralamaya davetiye çıkartıyor. Yetkililerin bir an evvel bu yolu daha kullanışlı hale getirmeleri için çalışma başlatmalarını istiyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA