GÜNDEM

ENGELLİLERLE ÖZEL ETKİNLİK…

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü, Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği düzenledi.

ENGELLİLERLE ÖZEL ETKİNLİK…
04-12-2021 09:53
04-12-2021 10:24
BATMAN

ENGELLİLERE HEDİYELER DAĞITILDI

Programa Vali Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Muharrem Tural, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Kütüphane Müdürü Derya Alapala, Kütüphane Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Yılmaz ve engelli bireyler katıldı.

Programla yatalak hastalara verilmek üzere 50 adet yıkama seti, 100 adet tekerlekli yıkama aracı ve engelli vatandaşlara verilmek üzere 30 adet tekerlekli sandalye verildi. Vali Hulusi Şahin “Örnek kütüphanemize engelli erişimine uygun olduğu için erişim belgesini takdim ediyoruz. Mahalle buluşmalarımızda ve çeşitli vesilelerle engellilerimizden bize gelen bir takım talepler vardı. Bu talepleri de yerine getirdik. Engelliler için 100 adet yıkama koltuğu aldık, 50 adet yıkama seti aldık, 40 adet tekerlekli araç aldık, 1 adet de konuşma cihazı aldık. Bunları engelli ailelerimize dağıtıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA