SPOR

ENGÄ°N KARAMAN PETROLSPOR AS BAÅžKANLIÄžINA GETÄ°RÄ°LDÄ°

Spor-Toto 3. liginde mücadele eden Petrolspor Kulübü As Başkanlığa işadamı Engin Karaman getirdi.

ENGÄ°N KARAMAN PETROLSPOR AS BAÅžKANLIÄžINA GETÄ°RÄ°LDÄ°
27-10-2015 22:41

Ä°limizi 3. ligde temsil eden ve bu sezon topladığı puanlarla orta sıralarda bulunan Petrolspor kulübü yönetimini güçlendirmek amacıyla Engin Ä°nÅŸaat ve Engin otomotiv sahibi iÅŸadamı Engin Karaman’ı yönetime alarak As baÅŸkanlık görevine getirdi.

Petrolspor Kulübü baÅŸkanı Aydın Gülmez, iÅŸadamı Engin Karaman’ın yönetime gelmesiyle güç kazandıklarını belirtirken, kendisinin kulübe maddi ve manevi katkı sunacağını belirtti.

Petrolspor Kulübünde As BaÅŸkanlığa getirilen Engin Karaman ise bu göreve getirilmenin mutluluÄŸu içinde olduÄŸunu belirterek, ‘DeÄŸerli arkadaÅŸlarımın istekleri doÄŸrultusunda tarafıma verilen bu görevi layıkıyla yerine getirme çabası içimde olacağım. Batman’ın markası olan Petrolspor’un daha da iyi yerlere gelebilmek için yönetim, teknik heyet ve taraftarlarımızla birlik olup, baÅŸarıyı yakalayacağız.” dedi.

DEPLASMAN MASRAFLARINI KARÅžILADI

AsbaÅŸkanlık görevine getirilen iÅŸadamı Engin Karaman 4 Kasım’da erteleme maçı olan Erzincan deplasmanını ve 8 Kasım’da Ä°stanbul Darıca deplasman masraflarını karşıladığını açıkladı. Ä°ÅŸadamı Karaman, Petrolspor için gün birlik günü olduÄŸunu söylerken, Batman’da yaÅŸayan herkesin bu takıma sahip çıkması gerektiÄŸin belirtti.   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA