GÜNDEM

NEZİR NASIROĞLU “BEN DE VARIM” DEDİ

NEZİR NASIROĞLU “BEN DE VARIM” DEDİ

NEZİR NASIROĞLU “BEN DE VARIM” DEDİ
17-02-2015 21:52

22. Dönem Batman Milletvekili Nezir Nasıroğlu, 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Batman Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Batman’ın sorunlarını çözebilmek için aday olduğunu açıklayan Nasıroğlu “Ülkemiz yeni Türkiye adıyla güçlü bir hedefe yönelmiştir. Bu hedef Dünya liderliğidir. Buna yönelik hükümetimizin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını belirlemiştir. Bu vizyonlara ulaşabilmenin en önemli yolu çözüm sürecinin başarıya ulaşmasıdır. 2015 Genel Seçimleri hem Kürt sorununun çözümü hem de yapılacak yeni anayasadan dolayı büyük bir öneme sahiptir. Amacım bu yeni dönemde bütün bilgi birikimimi ve enerjimi millettim için harcamaktır” dedi.

Batman’ın sorunları hakkında açıklama yapan Nasıroğlu “Eğitim, sağlık, ekonomik kalkınma, istikrar, huzur ve güven ortamının tesis edilmesi gibi beklentilerimiz vardır. Petrol kenti Batman'ın huzuru, refahı ve ekonomik yönden kalkınması bölgemizin, ülkemizin hatta Ortadoğu'nun refah ve ekonomisinin kalkınmasıdır. Annelerin bir daha tabutlara değil de evlatlarına sarılacakları yeni Türkiye'de yeni Batman'ın inşasında ben de varım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA