GÜNDEM

KASIM AYINDA BİTECEKMİŞ…

KASIM AYINDA BİTECEKMİŞ…

KASIM AYINDA BİTECEKMİŞ…
23-10-2014 20:39

Karayolları Müdürlüğü tarafından Eski Devlet Hastanesi kavşağında ve Siirt Yolu üzerinde yürütülen köprülü kavşak çalışmalarının Kasım ayının sonunda tamamlanacağı bildirildi.

Karayolları Müdür Yardımcısı İhsan Güç, Vali Azmi Çelik’in başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı. Karayolları Müdürlüğü tarafından Eski Devlet Hastanesi Kavşağında ve Siirt yolu üzerinde yürütülen köprülü kavşak çalışmalarının Kasım ayının sonunda bitirileceğini söyleyen Güç, ödenek sıkıntısı yüzünden çalışmaların aksadığını açıkladı. Güç, konuyla ilgili açıklamasında “köprülü kavşak çalışmaları devam ediyor. Şu anda trafik akışı sağlanıyor ancak sinyalizasyon ve aydınlatma ile peyzaj çalışmaları henüz yapılmadı” dedi.

ESENTEPE KAVŞAĞI ADI VERİLECEK

Müdür Yardımcısı Güç, Karayolları tarafından Eski Devlet Hastanesi kavşağında yapılan köprülü kavşağa “Esentepe Köprülü Kavşağı” adının verileceğini belirtti. Gültepe Köprülü Kavşağı adının Esentepe Köprülü Kavşağı olarak değiştirileceğini ifade eden Güç “TOKİ kavşağı köprüsü, DDY üstgeçit Köprüsü, Balpınar Köprüsü, Akçaçayı köprüsü, Hasankeyf 1 ve 2 köprüsü ile Şevket Başak Köprülü Kavşak çalışmaları da kurumumuz tarafından yatırım programına alınmıştır” ifadelerini kullandı.

ÇEVREYOLLARINA AĞAÇ DİKİLECEK

Toplantıda Vali Azmi Çelik’in sorusu üzerine çevre yollarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Güç “çevre yolarındaki orta refüjler için ağaç seçimi yaptık. Ağaçlar önümüzdeki günlerde Batman’a gelecek. Çimlendirme çalışmaları da yapılacak” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA