Esnaf, çocuk, engelli, kadın; Bütün Batman bu videoda…

Batman’da sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Batman Sonsöz Gazetesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle anlamlı bir farkındalık videosu yayınladı.

Kamera: Mehmet Ali Orak

Kurgu: Hatice Türkan


2 AYLIK ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

Sonsöz Gazetesi Ekibi, iki aylık bir çalışma sürecinde Batman genelinde esnaflar, öğrenciler, engelli bireyler, çocuklar, kadınlar ve yaşlılardan oluşan farklı kesimlerle bir araya gelerek “Batman’ı seviyorum, kirletmiyorum” sloganını kayıt altına aldı.

AMAÇ, ÇEVREYE KARŞI FARKINDALIK YARATMAK

Kısa sürede kentten geniş katılımın sağlandığı çekimler, tek bir klipte birleştirilerek 5 Haziran’da gazetenin sosyal medya hesaplarında kamuoyuyla paylaşıldı. Kampanyayla ilgili konuşan Batman Sonsöz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hatice Türkan, videonun Batman’da çevre temizliğine dikkat çekmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla hazırlandığını ifade etti. Türkan, “Hepimiz bu kentin bir parçasıyız ve çevremize sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ