SPOR

Eynesil maça çıkmayacak!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta ligin son haftasında kendi evinde Elazığspor’u konuk edecek olan Eynesil Belediyespor, maça çıkmama kararı aldı.

Eynesil maça çıkmayacak!
24-04-2024 13:31
BATMAN

Şampiyon olacak takımı belirleme ihtimali olan müsabakaya çıkmama kararı alan Eynesil Belediyespor, spor camiasından da tepki aldı.

EYNESİL’E SPOR CAMİASINDAN TEPKİ!

TPAO Batman Petrolspor, Turgutlu’da şampiyonluk maçına çıkacak. En yakın takipçisi Elazığspor’a 2 puan farkla lider konumda olan kırmızı-beyazlı temsilcimiz, ligin son maçında cumartesi günü Turgutluspor ile karşılaşacak. Elazığspor ise ligden düşmesi kesinleşen Eynesil Belediyespor’a konuk olacaktı.  Eynesil Belediyespor, hafta sonu Elazığspor maçına ligde kalma ihtimalinin olmadığı için müsabakaya çıkmayacaklarını açıkladı. Şampiyon olacak takımı belirleme ihtimali olan müsabakaya çıkmama kararı alan Eynesil Belediyespor, spor camiasından da tepki aldı.

KARARI KULÜP BAŞKANI AÇIKLADI

Eynesil Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Göleli “Yönetim Kurulumuzun aldığı karar sonucu cumartesi günü oynamamız gereken Elazığspor karşılaşmasına matematiksel olarak ligde kalma ihtimalimiz olmadığı için çıkmama kararı aldık. Bugünden itibaren takımımız için yeni sezon planlamasını yaparak çalışmaya başlayacağız” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA