Fen Ekipleri, ramazanda da sahada

Fen Ekipleri, ramazanda da sahada

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ramazan ayının ilk gününde de saha çalışmalarını sürdürdü. Kar ve don olaylarının ardından kent merkezinde yıpranan ve deformasyona uğrayan yollarda bakım ve onarım çalışmaları devam etti.

Vatandaşlara daha konforlu ve güvenli ulaşım imkânı sunmak amacıyla sahada görev yapan ekipler, asfalt yama, parke onarımı, yol açma ve stabilize çalışmalarını hızlandırdı. Ramazan ayında çalışma temposunu düşürmeyen ekiplerin, kentin birçok noktasında eş zamanlı müdahalelerde bulunuyor.

ASFALT VE YOL ÇALIŞMALARI

Bayındır Mahallesi’nde asfalt yama, Tilmerç Mahallesi’nde asfalt yama çalışması yapılırken, otogar içi ve ana arterlerde torba asfalt uygulaması gerçekleştirildi. Turgut Özal Bulvarı ile Pınarbaşı Mahallesi’nde bazalt yama çalışmaları yapılırken, Kültür, Bahçelievler ve Gültepe Mahallelerinde parke yama çalışmaları sürdürüldü.

YENİ YOL AÇMA VE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

Gültepe Mahallesi Yeni Çağ Caddesi’nde yeni yol açma çalışması yapılırken, Tilmerç Mahallesi Mehtap Caddesi’nde yan yol iyileştirme çalışması yapıldı. Gültepe Mahallesi Çağdaş Caddesi’nde ise stabilize çalışması yapıldı. Bayındır Mahallesi 4819 Sokak’ta kanal çalışması gerçekleştiren ekipler, kent genelinde sürdürülen çalışmalarla ulaşım altyapısını daha sağlam ve güvenli hale getirmeyi hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ