GÜNDEM

“BİRİ KİTAP KURDU MU DEDİ”

“BİRİ KİTAP KURDU MU DEDİ”

“BİRİ KİTAP KURDU MU DEDİ”
12-02-2015 16:30

 

 

 “Biri Kitap Kurdu Mu Dedi” projesi, TÜPRAŞ Ortaokulunda öğrencilere kitap dağıtımıyla başladı.

TÜPRAŞ Ortaokulunda startı verilen projenin açılışına Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Emin Ezgin, proje hakkında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’e bilgi verdi. Başarının anahtarının, okuma alışkanlığından geçtiğini söyleyen Çelik “Büyük bir camia olan Milli Eğitim, hedeflediği başarıyı yeni nesillere kitap okuma alışkanlığı ve topluma kitap okuma kültürünü kazandırmakla ulaşacak” dedi.  

ÖĞRENCİLERE BİN ADET KİTAP DAĞITILDI

Konuşmaların ardından, öğrencilere okumayı sevdirmek, sözcük dağarcığını zenginleştirmek, anlama ve anlatma becerilerini kazandırmak amacı taşıyan “Biri Kitap Kurdu mu Dedi” projesi için alınan 1000 adet, kitap öğrencilere dağıtıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan okul öğretmenleri “25 farklı kitaptan oluşan kitaplar, dönüşümlü olarak 2. dönem sonuna kadar, tüm öğrenciler tarafından okunacak. Kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra, açılacak okuma stantlarla topluma okuma kültürü kazandırma, farkındalık oluşturama ve yazar-okur buluşması yapılacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA