GÜNDEM

“ÖNEMLİ OLAN HİZMET ETMEYE GÖNÜLLÜ OLMAKTIR”

İncirlik Üssü Gümrük Müdürü iken görevinden istifa ederek AK Parti Batman Milletvekili Aday Adaylık başvurusunda bulunan ancak listede yer bulamayan Kerem Korkmaz “Önemli olan listeye girmek ya da girememek değil, hizmet için gönüllü olmaktır” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN HİZMET ETMEYE GÖNÜLLÜ OLMAKTIR”
20-09-2015 18:54

1 Kasım’da yapılacak olan Erken Genel Seçimler için AK Parti Batman Milletvekili Adaylarına başarı dileklerinde bulunan Korkmaz “Genelde Ortadoğu’nun özelde ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı siyasal ve ekonomik sürecin bir an önce son bulması temennisiyle 1 Kasım’da yeniden barış ve sürdürülebilir istikrara katkı sunacaklarına canı gönülden inandığım AK Parti Batman Milletvekili Aday Listesinin hayırlı olmasını niyaz eder, kendilerine başarılar dilerim” dedi.

Partisinin vereceği her görevi hakkıyla yerine getirmenin çabası içinde olacağını ifade eden Korkmaz “Listede olmak veya dışında olmak birbirinden daha değerli veya değersiz görevler değildir. Önemli olan herkesin elinden geldiği kadar yaşadığımız coğrafyaya, ülkeye, Batmanımıza ve hemşerilerimize daha müreffeh daha yaşanabilir daha huzurlu bir ortam sağlamak gayesiyle hizmet etmesidir. Arzulanan başarı için verilecek her görevi onurla kabul etmeye hazırım” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA