GÜNDEM

GENEL BAŞKAN KOLAYLI, BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, 24 Temmuz Basın Bayramına ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

GENEL BAŞKAN KOLAYLI, BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24-07-2016 20:13

Açıklamasında Türkiye’nin sorunlarının çözümünün ancak ve ancak demokratik sistem içinde çözüleceğine dikkat çekerek darbe girişimini bir kez daha lanetleyen Kolaylı “Özgür ve tarafsız basının demokrasiler için taşıdığı büyük önem, son yaşadığımız darbe girişiminde açıkça ortaya çıkmıştır. Darbe girişimine halkımızın şanlı direnişiyle birlikte tüm gücüyle karşı duran medya kuruluşlarımız, halkın özgür haber alma hakkını sonuna kadar savunmuş, darbecilerin müdahalelerine rağmen yayınlarını sürdürerek darbeye geçit vermemiştir. Demokrasiye sahip çıkarak darbelere kararlılıkla karşı duran Türk medyası, Türkiye’nin aydınlık ve güçlü geleceği için halkımızın yanında saf tutmaya devam edecektir.

Demokrasi adına verilen bu önemli sınavdan alnının akıyla çıkan medyamızın önü daha da açılmalı, sektörümüzde yaşanan sorunlar çözülerek daha özgür ortamda haber yayını yapılması sağlanmalıdır” ifadelerini kullandı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA