GÜNDEM

GÖKHAN USTA, LEZZETTE 1 NUMARA

Serhat Caddesi Nasıroğlu İş Hanı yanında bulunan Gökhan Usta Közde Döner ve Izgara Salonu, lezzetli ızgara ve döneriyle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

GÖKHAN USTA, LEZZETTE 1 NUMARA
20-04-2016 21:57

Dönerde ve ızgarada iddialı olduklarını söyleyen İşletmeci Gökhan Esin, temiz ve nezih ortamda lezzetli yemekleri vatandaşların hizmetine sunduğunu belirtti. Yıllardır bu sektörde çalıştığını söyleyen Gökhan Usta “Uzun yıllardır bu meslekte hizmet vermekteyim. Gökhan usta ızgara ve döner salonunda, adana, kanat, ciğer, tavuk şişin yanı sıra dönerde bulabilirsiniz. Dönerimiz taze ve közde yapıldığı için daha lezzetlidir. Damak tadına önem veren tüm batmanlıları mekânımıza bekliyorum” dedi.

SİPARİŞLER ZAMANINDA ULAŞIR...

Daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını söyleyen işletmeci Esin “Mekânımızda bulunan lezzetli yemekleri alamayan vatandaşlarımızın ayağına biz gidiyoruz. Aldığımız siparişleri en hızlı şekilde adreslerine teslim ediyoruz. Müşterilerimiz 0488 213 74 55 veya 0533 229 74 55 numaralı hatlardan sipariş verebilirler” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA