SPOR

GÜLMEZ "LİGDE ALINAN HER PUAN ÖNEMLİDİR"

GÜLMEZ "LİGDE ALINAN HER PUAN ÖNEMLİDİR"

GÜLMEZ "LİGDE ALINAN HER PUAN ÖNEMLİDİR"
24-10-2014 17:33

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Petrolspor AŞ. Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, ligde alınan her puanın önemli olduğunu söyledi.

Gülmez, deplasmanda karşılaşacakları Tuzlaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, Çatalcaspor karşısında alınan 3 puandan dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladığını belirtti.

 ‘’ALINAN SONUÇLARDAN MEMNUNUM’’

Takım olarak zor bir dönemden geçiyoruz diyen Başkan Aydın Gülmez, “Lige kötü başladık. Her kulübün yaptığı gibi kötü gidişata dur demek için teknik direktör değişikliğine gittik. Erdal Alpaslan hocamız nezaretinde çıktığımız 2 maçı kazandık. Oyun olarak iyi gözükmezsek dahi alınan sonuçtan memnunum. Takımın süreç içerisinde iyi oynamaya da başlayacağına inanıyorum.” dedi.

Başkan Aydın Gülmez, yapılan transferlerin hala arkasında olduğunu belirtirken, “kimseyi suçlamaya gerek yok. Bu futbolcular kendilerini kanıtlamış yetenekli ve tecrübeli oyunculardır. Bu futbolcular ile başarıyı yakalayacağıma inancım tamdır. Tek sorunumuz uyum sorunudur. Onu da ilerleyen haftalarda teknik heyetimiz çözümleyecek.” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA