GÜNDEM

GÜLŞEN KREŞ’İN MİNİKLERİNE ALKIŞ

Recep Kavuş Başkanlığı’ndaki Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin, kuşlar için başlattığı kampanyaya en anlamlı desteklerden biri, Gülşen Kreş’ten geldi.

GÜLŞEN KREŞ’İN MİNİKLERİNE ALKIŞ
19-02-2019 16:22

Gültepe Mahallesi Kadın Spor Kompleksi arkasında bulunan Gülşen Kreş’te minikler, kendi elleriyle kuş yuvaları yapıp, ağaçlara astı, içine buğday ve su dolu kaplar bıraktı.

KUŞ YUVALARINI ÖZENLE HAZIRLADILAR

Çocuklara yönelik eğitici kültür ve sosyal etkinlikleriyle adından söz ettiren Gülşen Kreş, özellikle kışın zorlu şartlarında barınacak yer ve yiyecek bulmada sıkıntı çeken kuşları unutmadı. Minikler, öğretmenleri ile birlikte yaptıkları el emeği, göz nuru kuş yuvalarını, rengârenk boyadı.

SELİM TOPRAK, MİNİKLERE YARDIMCI OLDU

Özenle hazırlanan kuş yuvaları, Fotoğrafçı Yazarımız Selim Toprak’ın yardımı ile kreşin bahçesindeki ağaç dallarına asıldı. Gülşen Kreş Sorumlusu Nurcan Şahin ve Okul Öğretmenlerinden Gülistan Balık “Yaşadıkları topluma saygılı, çevreye duyarlı ve hayvanlara sevgi dolu çocuklar yetiştirebilmek için farkındalık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çabamız, onları hayata en iyi şekilde hazırlayabilmek içindir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA