GÜNDEM

ÇALIK, STK'LARLA BİR ARAYA GELDİ

ÇALIK, STK'LARLA BİR ARAYA GELDİ

ÇALIK, STK'LARLA BİR ARAYA GELDİ
29-10-2014 21:05

Batman’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 65 Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcisiyle bir araya geldi.

TPAO Kristal Park’ta gerçekleşen “Yeni Türkiye’de STK buluşmaları” toplantısına Çalık’la birlikte Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Konya Milletvekili Mustafa Akış, İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Doç. Dr. Hüseyin Tutar da katıldı.

ÇÖZÜM SÜRECİNE SAHİP ÇIKILMALI

Herkesin ortak kanaatinin çözüm süreci olduğun söyleyen Çalık, STK temsilcilerine çözüm sürecine sahip çıkma çağrısında bulunarak “çözüm sürecine, kardeşlik sürecine, barış sürecine kim engel olmak istiyorsa, örgütün, insanın, partinin adı neyse demokrasinin vazgeçilmez iradesi sivil halk olan STK'ların karşı durması gerekir” dedi.

İNSANIMIZIN CANI BİZE EMANET

İç güvenlik yasasına da değinen Çalık “Bizim insanımızın canı bize emanettir. Öncelikle onu canını malını korumamız gerekir. Burada toplantı yaptık, kimsenin yüzünde puşi görmedim. Kimsenin elinde molotof görmedim. Hiçbirinizde silah görmedim. Burada fikirleri çatıştırarak hakikatleri bulmaya çalıştık. Demokraside olması gereken kısım da tam da burasıdır. Dolayısıyla iç güvenlik yasası yapılan yasa dışı olaylarla ilgili olarak güvenliği sağlamaya dönük almış tedbirlerdir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA