GÜNDEM

HASTANE GİRİŞİNDE TRAFİK KEŞMEKEŞ

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne trafiği rahatlatmak için açılan ikinci kapı da yeterli olmadı.

HASTANE GİRİŞİNDE TRAFİK KEŞMEKEŞ
02-08-2021 20:13
BATMAN

Belde Mahallesi Eflatun Caddesi’nde trafik yoğunluğu, yayaları da sürücüleri zorluyor. Vatandaşların hastane güzergâhındaki duraklarda toplu taşıma aracına binmesi de zorlaşıyor.

Trafik yoğunluğundan ötürü karşıya geçemeyen vatandaşlar, eczanelere giderken kaza riskiyle karşı karşıya geliyor. 

İKİNCİ KAPI AÇILMASINA RAĞMEN YOĞUNLUK AZALMADI

Gazetemize ulaşan M.F.E isimli vatandaş “Trafik yoğunluğundan dolayı hastaneye gidemiyoruz. Bu sıcak havada trafik sıkışıklığı bir tarafa muayene olduktan sonra ilaç almak için karşıya geçmekte dahi zorluk çekiyoruz. Hastane karşısına ikinci kapı açılmasına rağmen bu bölgedeki trafik yoğunluğu hiç bitmiyor. Yetkililer buraya açıl çözüm üretmesini istiyorum”

ŞEHRİN ORTASI, SON DURAK OLUR MU?

Y.K. isimli vatandaş ise “Eflatun Caddesine mutlak surette bulvar ve trafik ışıkları kurulmalı. Çünkü hastaneye gelenler gelişi güzel park ediyor ve trafik sürekli kilitleniyor. Bunun yanında minibüs ve otobüs durakları çok düzensiz. Türkiye’nin hiçbir yerinde şehrin ortası, son durak olmamıştır. Batman’da ise şehrin ortasına son durak yapılmış. Otobüs park yerleri kalabalıktan geçilmiyor. İnsanlar oraya pandemiden dolayı gitmeye korkuyor. Biz defalarca belediyeye müracaatta bulunduk. Buraya çözüm üretmeleri için Sayın Başkan Vekilinden hastane çevresindeki trafiği rahatlaması için kalıcı bir çözüm istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA