SPOR

GOL SESİ ÇIKMADI!...

GOL SESİ ÇIKMADI!...

GOL SESİ ÇIKMADI!...
02-11-2014 20:39

PETROLSPOR : 0 ŞEKERSPOR : 0

 

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen Petrolspor, Şekerspor karşısında baskılı oynamasına rağmen gol atmakta başarı sağlayamadı.

 

HAKEMLER : Erkoç Doğan** Süleyman Yavaşoğlu** Özkan Karapınar**

 

PETROLSPOR : Yaşard Memişoğlu** Hüseyin Rüzgar*** Can Morgül** Cihan İlkmen** (dk. 70 Cenk Cengiz**) Sabahattin Usta** Emin Yalın* (Dk.46 Emre Aktaş***) Kıvanç Dağ** Tolga Yıldız** Gömhan Karaali** Ali Kemal Özkan* (Dk. 46 Tuncay Kılıç**) Zafer Cansız**

ŞEKERSPOR : Ercan Ezgi*** Mustafa Aktağ*** Eyüp Ertürk*** Mehmet Eksik*** Orhan Kalafat*** A.Kadir Özdemir** Hasan Cankurt** Soner Eserbaş*** (Dk. Mithat**) Yahya Alpaslan** İlhani Uğur Yılmaz* (Dk. 65 Tarık**) Yunus Gündoğdu** (Dk.55 Ahmet**)

KIRMIZI KART : Dk.90 Soner Eserbaş)

Mutlak 3 puan için sahaya çıkan Petrolspor istediğini alamadı ve Ankara Şekerspor’a 2 puanı hediye etti. Karşılaşmayı Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez ve çok sayıda Batmanlı sporsever izledi. Petrolspor oyuna hızlı başlayan taraf olmasına rağmen istenilen oyuinu sahaya yansıtamadı. Kapanan Şekerspor defansını açmakta zorlanan Petrolspor ilk yarıda rakibine oranla üstün gözükmesine rağmen gollük pozisyonlar üretemedi.

SEYİRCİ DESTEĞİ ARTTI

Kırmızı – Beyazlı ekip 2. yarıya 2 oyuncu değişikliği yaparak başladı. Emre Aktaş ve Tuncay Kılıç’ı oyuna alarak daha atak oynamaya başlayan Petrolspor Şekerspor cezasahası içine girmekte zorlanırken, rakip Şekerspor kontrataktan gol aradı. Petrolspor baskılı oyunu sonuca gidecek pozisyon olmayınca seyirci çileden çıktı. Şekersporlu futbolcular zaman çalma ile 1 puana razı olduklarını gösterirken, Kırmızı-Beyazlı ekip ise şuursuzca ataklarında sonuç alamadı. 90 dakika sonunda Şekerspor istediği 1 puanı alırken, Petrolsporlu futbolcular ve taraftarları kaçırdıkları 2 puanın üzüntüsünü yaşıyordu. Petrolspor bu hafta ligden çekilen Bozoyükspor ile karşılaşacağı için oynamadan 3 puanı hanesine yazacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA