SPOR

HAYDİ MAÇA!

Petrolspor - Bodrumspor maçı Pazar günü saat 15.00’te

HAYDİ MAÇA!
23-09-2016 21:23

 

Spor Toto 3. Lig 2. gurupta mücadele eden Petrolspor yarın sahasında oynayacağı Bodrumspor maçına taraftarlarına maça davet çağrısı yaptı.

Petrolspor yönetimi ligin 4 haftasında saha ve seyircisi önünde Saat15.00’te oynayacağı Bodrumspor maçı için taraftarlarına maça gel. Takımına destek ver çağrısında bulundu.

Geçen hafta deplasmanda Dersimspor galibiyeti ile moral bulduklarını ve bir ivme yakaladıklarını belirten Petrolspor yönetimi Bodrumspor maçını kazanıp puan sıralamasında hak ettikleri yere gelmek istediklerini söylediler.

HEDEF 3 PUAN...

Hafta boyunca Bodrumspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Tarık Yurttaş nezaretinde sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte tek hedef 3 puan. Bodrumspor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten teknik direktör Tarik Yurttaş, seyirci desteği ile bu maçı kazanacaklarını ve çıkışlarının devam edeceklerini söyledi.

PFDK CEZA YAĞDIRDI

PFDK Petrolspor kulübüne Dersimspor maçında takım halinde sportmenliğe aykırı hareketlerinden dolayı 1.200 TL para cezası, Teknik Direktör Tarık Yurttaş'a müsabaka temsilcisine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakada yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı+1.500 TL para cezası,

PFDK aynı müsabakada Petrolspor idarecisi Mustafa Zengin'i ise maçın hakemine yönelik hakaretinden dolayı 75 gün hak mahrumiyeti ve 8.500 TL para cezasına çarptırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA