SPOR

HENTBOLDA FİKSTÜR BELLİ

2018-2019 sezonunda Süper Ligde mücadele edecek olan 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Kupası grup maçları ve lig fikstürü çekildi.

HENTBOLDA FİKSTÜR BELLİ
07-08-2018 20:59

Ankara'da çekilen kura çekimine, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin ile Başantrenör Seceattin Aydoğ katıldı. Türkiye Kupası grup müsabakaları için çekilen kurada takımımız, D grubunda Tokat Gençlikspor ve Bolu Sebenspor ile eşleşti. Bolu'da 14–16 Eylül tarihlerinde oynanacak olan Türkiye Kupası 1. Tur Grup Maçlarında ilk iki sırayı alacak takımlar bir üst tura yükselecek.

SÜPER LİG'DE İLK RAKİP MALİYE MİLLİ PİYANGO

Ankara'da gerçekleştirilen Süper Lig Fikstürü kura çekiminde Erkek Hentbol Takımı, ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Maliye Milli Piyango Takımı ile oynayacak. Ligin ikinci haftasında Antalyaspor'a konuk olacak ekibi, ligde son 10 yıla damgasını vuran Beşiktaş ile 9. haftada deplasmanda karşılaşacak. Kurayı değerlendiren Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin “Süper Ligde ve Türkiye Kupası'nda mücadele edeceğimiz tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Centilmenliğin ve fair play ruhunun hakim olacağı bir sezon olmasını temenni ediyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA