SPOR

HHİSFİT, YENİDEN HİZMETTE

Batman'da koronavirüs nedeniyle geçicisi olarak kapatılan spor salonları normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyete geçerken, marka yerlerden biri olan Hhisfit de hizmete yeniden merhaba dedi.

HHİSFİT, YENİDEN HİZMETTE
21-06-2020 15:39

 

Eldiven, maske ve sosyal mesafe ve üst düzey hijyen tedbirleri ile 4 Bin metrekare alanda hizmet veren Hhisfit Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi, üyelerine sağlıklı yaşamın kapılarını yeniden açtı. 
TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK


Hizmet vermeye başladıkları ilk günden beri hijyen ve temizlik kurallarına dikkat ettiklerini belirten İşletme Sahibi İlhan Özok, "Yaklaşık 3 işletmemiz kapalıydı. Yeni normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyete başladık. Biz açıldığımız ilk günden beri temizlik ve hijyen kurallarına zaten dikkat ediyorduk. Böyle sıkıntılı bir süreçte tedbirlerimizi daha da arttırdık. Merkeze girişte müşterilerimizin ateşleri ölçülüp, el ve ayakları dezenfekte ediyor. Merkezimizdeki tüm spor aletlerimiz, her kullanımdan sonra dezenfekte ediliyor. Spor aletleri odamızda müşterilerimize sık sık dezenfekten kullandırıyoruz. Müşterilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Müşterilerimizin hiç bir kuşkusu olmasın” dedi. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA