SİYASET

Hüda Par vekili soruları yanıtladı

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, gazetecilerle iftar programında bir araya geldi. Seçim sürecinde kendilerine yönelik cinsiyetçi eleştirileri reddeden Ramanlı “Bizim için cinsiyet değil şahsiyet önemlidir” dedi.

Hüda Par vekili soruları yanıtladı
06-04-2024 00:01
05-04-2024 16:49
BATMAN

TPAO Kristal Park Tesislerinde düzenlenen iftar programında Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’ya, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, Batman İl Başkanı Davut Şahin, merkez ilçe ve gençlik kolları başkanları eşlik etti. 

DEM PARTİYLE İLGİLİ TARTIŞMALARA ATIFTA BULUNDU

Ramanlı, seçim öncesi Dem Parti ile yaşanan tartışmalara atıfta bulunarak “Bizim için cinsiyet değil şahsiyet önemlidir” ifadelerini kullandı.

KUTUPLAŞMALARA İZİN VERMEDİK

Yoğun tempoda, güle oynaya seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Ramanlı "Seçim sürecinde toplumsal barışa hizmet etmeyen, insanları birbirine kırdırma potansiyeli olan sataşmalara mümkün mertebe cevap vermemiştik. Çünkü biz seçim süreçlerinde her ne kadar bazı siyasi partilerin toplumu kutuplaştırarak, düşmanlaştırarak netice elde etmeye çalıştığını görsek de biz hiçbir zaman, özellikle seçim dönemlerinde toplumsal barışın, huzurun bozulmaması için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARINI TEK TEK ZİYARET EDECEĞİM

Siyaseti hiçbir zaman kutuplaştırma aracı olarak görmediklerini vurgulayan Ramanlı “Belediye başkanları mazbatalarını alıyor, kendilerini makamlarında ziyaret edeceğiz. Tebriklerimizi ileteceğiz. Hangi parti olduğuna bakmaksızın milletimizin seçmiş olduğu belediye başkanlarımıza başarı dileklerimizi ileteceğiz. Biz milletimize projelerimizi sunduk. Niçin bizi tercih etmeleri gerektiğini anlatmaya çalıştık. Gayretimizin neticesini sandıkta gördük. Önümüzdeki seçimlerde, ileriki dönemlerde çok daha büyük bir temsiliyete, oy oranına tekabül edecektir” dedi.

ESAS OLAN, HALKIN İRADESİDİR

Seçimi geride bıraktıklarını belirten Ramanlı “Özellikle Dem Parti ile ilgili bir tartışma oldu. Ön seçimde en çok oy alan adayın benimle çektirmiş olduğu bir fotoğraf bahane edilerek, ihraç edilmesi, adaylıktan çektirilmesi ve bazı söylemler oldu. Neticede esas olan halkın iradesidir. Seçim geride kalmıştır. Seçim polemiklerine tekrar girmenin bir anlamı yok” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA