SPOR

İstanbul UEFA EURO 2024 Hakemleri Açıklandı

UEFA, EURO 2024 için görev yapacak hakemleri duyurdu

İstanbul UEFA EURO 2024 Hakemleri Açıklandı
23-04-2024 13:39

İstanbul UEFA, EURO 2024 için Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek turnuvada görev yapacak hakemleri açıkladı. FIFA kokartlı Halil Umut Meler, 19 orta hakem arasında yer aldı ve turnuvada düdük çalacak. Meler'e yardımcılık yapacak hakemler Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy olurken, Alper Ulusoy ise Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak görevlendirildi.

UEFA ve Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) iş birliği kapsamında Arjantinli hakem Facundo Tello da turnuvada maç yönetecek hakemler arasına dahil edildi.

Diğer görev yapacak orta hakemler ise şu şekilde: Artur Soares Dias (Portekiz), Jesus Gil Manzano (İspanya), Marco Guida, Daniele Orsato (İtalya), Istvan Kovacs (Romanya), Ivan Kruzliak (Slovakya), François Letexier, Clement Turpin (Fransa), Danny Makkelie (Hollanda), Szymon Marciniak (Polonya), Glenn Nyberg (İsveç), Michael Oliver, Anthony Taylor (İngiltere), Sandro Scharer (İsviçre), Daniel Siebert, Felix Zwayer (Almanya), Slavko Vincic (Slovenya), Facundo Tello (Arjantin).

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA