SİYASET

“BEYANNAMEMİZ, İNSAN ODAKLI”

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Av. Adile Gürbüz, AK Parti beyannamesinin insan odaklı çalışmalar içerdiğini belirtti.

“BEYANNAMEMİZ, İNSAN ODAKLI”
18-10-2015 18:29

Seçim çalışmaları kapsamında kurum, STK, esnaf ve evlerini gerçekleştiren Gürbüz, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde AK Parti’ye Batmanlılardan destek istedi. AK Parti’ye olan ilginin 7 Haziran seçimlerine göre daha farklı olduğunu belirten Gürbüz “7 Haziran’dan sonraki belirsizlik süreci vatandaşı rahatsız etti. Bu sürecin tedavi edilmesi ve 7 Haziran sonrasında oluşan istikrarsızlığın giderilmesi için vatandaşın heyecanla 1 Kasım’ı beklediğini görüyorum” dedi.

İNSAN ODAKLI BEYANNEME

Gürbüz, diğer partilerin seçim beyannamelerinin 7 Haziran’da ortaya koydukları beyannameden daha farklı olmadığını belirterek “AK Parti’nin seçim beyannamesi ise çok somut talepler içeren ve heyecan verici bir beyannamedir. Ekonomik, demokratikleşme, eğitim, spor ve daha birçok alanda gençlik ve kadınlar konularında son derece parlak ve somut projeler var. Bizim beyannamemiz her şeyden önce insan odaklı bir beyannamedir” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA