SPOR

KARSSPOR ELİ BOŞ DÖNDÜ: 3–1

2. lig 11. grupta Batman’ı temsil eden Batman İşitmen Engelliler Takımı, 19 Mayıs sentetik çim sahada ağırladığı Kars İşitme Engelliler Spor takımını 3–1 yenerek liderliğini sürdürdü. İlk yarıyı 1–0 geride kapatan Batman ekibi 2. yarıya farklı bir oyun sitili ile çıktı.

KARSSPOR ELİ BOŞ DÖNDÜ: 3–1
21-04-2015 21:32

Karşılaşmanın 75. dakikasına kadar 1–0 mağlup olan Batman İşitme Engelliler Futbol Takımı, Şahin ve Kerem’in güzel golleriyle sahadan 3–1 galip ayrıldı. Karşılaşmayı futbolcuların aileleri ve eski BDP İl Başkanı Av. Serdar Atalay izledi. Maçın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Candar Atalay “Erzincan ve Kars engellerini tek tek aştık. Şimdi önümüzde Diyarbakır engeli var. Deplasmanda oynayacağımız maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

HEDEFİMİZE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Batman İşitme Engelliler 2. lig Takımının Teknik Direktörlüğünü yapan Osman Seyrek ise hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışmaları gerektiğini belirterek  “Batman, futbolda hak ettiği yerde değil. Yıllardır 2. lig özlemi çekiyorduk. Allah’ın izni ile İşitme Engelliler Takımımızı 1. lige çıkaracağız. Bunun için çok çalışıp, alacağımız şampiyonluğu Batman’lılara armağan etmek istiyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA