GÜNDEM

ÜST GEÇİT ANLAŞMAZLIĞI ÇÖZÜLDÜ...

Karayolları Müdürlüğü tarafından kentin işlek yerlerine yapılan köprülü kavşaklar için yol güzergâhlarına üst geçit yapılıyor.

ÜST GEÇİT ANLAŞMAZLIĞI ÇÖZÜLDÜ...
23-04-2015 22:17

Gültepe Köprülü Kavşak, Esentepe Köprülü Kavşak ve Şevket Başak Köprülü Kavşaklarla kentin trafiğini rahatlatmayı amaçlayan Karayolları Müdürlüğü, yaya geçişleri için kavşakların bulunduğu güzergâhlara 4 adet üst geçit yapacak. Valilik toplantı salonunda kurum amirleri ile bir araya gelen Vali Azmi Çelik, üst geçitler için esnaflar arasında yaşanan anlaşmazlığın çözülüp çözülmediğini sordu.

YENİ ADLİYENİN ÖNÜNE ÜST GEÇİT YAPILACAK

Toplantıda çalışmalara ilişkin bilgi veren Karayolları Müdürü Fehmi Değirmenci “3’ü enerji, 10’lu ulaştırma olmak üzere 10 projemiz var. 10 projenin 1 Milyar 232 Milyon Liradır. Kentin trafiğini rahatlatmak üzere köprülü kavşak yapımlarını başlattık. Güzergâhlarda yayaların geçişi için üst geçit yapacaktık ama esnaflar işyerlerinin önüne yapılmasını istemiyordu. O anlaşmazlık çözüldü. Şu anda 4 üst geçit yapacağız. 1’i bitti. Diğer 2’si 15 gün içinde bitecek. 1’ini ise yeni Adliye binasının karşısında yapacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA