Kadınlar STM binasında kahvaltı yaptı

Kadınlar STM binasında kahvaltı yaptı

Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) bağlı Şafak Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde eğitim gören 100 kadın kursiyer, Batman Sivil Toplum Merkezi (STM)’nde düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme programına katıldı.

KEMAL AKKURT SUNUM YAPTI

Etkinliğe SYDV Müdürü Beşir Arslan, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt, İl Sivil Toplumla İlişkiler Şefi Rukiye Aslan ve Abdurrahman Arıkan, Şafak ADEM Koordinatörü Hülya Afşin ile SYDV Projeler Genel Koordinatörü Sevinç Demirhan da katıldı.

TOPLANTININ ARDINDAN KAHVALTI

Programda Sivil Toplum Merkezi Konferans Salonunda İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt, merkezin kuruluş amacı, işleyişi, sunulan hizmetler ve Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan yapısıyla ilgili bilgi verdi. Toplantının ardından kursiyerler, öğretmenler ve kurum temsilcileri merkez bahçesinde kahvaltı yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
Orhan üzümcü
Orhan üzümcü 6 ay önce
Batman petrolspor4 kastamonuspor0