GÜNDEM

ÇEVRECİLER, KARAYOLLARI’NA SESLENDİ

Dünya Hastanesi önünden geçen Batman-Siirt Çevreyolu için Karayolları yetkililerini uyaran Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş “Güzel çalışmalar yapıldı ama bu çalışmalar, kuruyan otların gölgesinde kalıyor” dedi.

ÇEVRECİLER, KARAYOLLARI’NA SESLENDİ
01-07-2015 21:05

ÇEVREYOLU, KENTİN AYNASIDIR

Bir yıl önce Batman Siirt-Çevreyolu’ndaki ağaçların kuruması nedeniyle eylem yapan çevreciler, bu kez kuru otlardan kaynaklı tehlikeye dikkat çekti. Kentin tüm çevresel sorunlarının üzerine gittiklerini belirten Dernek Başkanı Recep Kavuş “Geçen yıl Siirt Çevreyolu’ndaki ağaçların kurumaları üzerine eylem yapmıştık. Sayın Valimize de sorunu iletmiştik. Valimizin olumlu söylemi üzerine çevre yolundaki ağaçların sulanması olumlu gelişmedir. Ancak orta refüj hala ciddi bir görüntü kirliliği ile karşımızda duruyor” dedi.

ACİLEN ÖNLEM ALINMALI

Başkan Kavuş, açıklamasının devamında “Çevreyolu, kentimizin aynasıdır. Karayolları, çok güzel ağaçlar dikmiş, sulama da yapılıyor. Ancak bütün çevre yolu orta refüjündeki diz boyu otlar tamamen kurumuştur. Bir izmarit atılırsa çıkacak yangında bütün o güzelim ağaçlar yanacaktır. Acilen önlem alınmasını, tüm kurumuş ayrık otların temizlenmesini ve çevre yolu orta refüjünün çimlendirilmesini istiyoruz. Kentimize yakışan bir çevre yolu talebimiz var. Karayolları yetkililerinin duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA