SPOR

Kızılcahamam Kampı verimli geçti

TPAO Batman Petrolspor, Kızılcahamam Kampında kondiksiyon ve uyum üzerine taktiksel çalışmalar yaptı.

Kızılcahamam Kampı verimli geçti
31-07-2023 15:00
31-07-2023 14:53
BATMAN

Kulüp, Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği kamp sürecinde sporcularına verimli ve başarılı bir deneyim yaşattı. Kamp boyunca teknik direktör ve antrenörlerin önderliğinde çalışma yapan sporcular, fiziksel ve taktiksel açıdan önemli gelişmeler kaydetti. Gün içerisinde çift programlı yoğun antrenmanlar, takımın birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdi. Petrolspor'un yeni katılan futbolcuların dayanıklılık ve hız konusunda kaydettikleri ilerlemeler dikkat çekti. Kırmızı-Beyazlılar, gelecek sezon için umut verici bir tablo çizdi.

Kulüp Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Takımımızın bu kamp sürecinde gösterdiği performans bizi gururlandırdı. Sporcularımızın özverisi ve azmi, gelecek için bizi umutlandırıyor. Petrolspor olarak, yeni sezonda da aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Ayrıca Batman’da stoplandıktan sonra bu kez ikinci etap kamp için Bolu’da toplanacağız. Gerede kampı 4-17 Ağustos’ta gerçekleşecek. Petrolspor'un Kızılcahamam Kampı, takımın hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak kayıtlara geçti. Taraftarlar, yeni sezon öncesi takımlarına olan desteğini artırmak için sabırsızlıkla bekliyor” dedi.

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Kızılcahamam Kampı döneminde 2 hazırlık maçı yapan Petrolspor, Somaspor’a 3-0, Tanzanya Takımına ise 4-1 mağlup oldu. Hazırlık maçına önem verdiklerini belirten Kaya, sonuçtan ziyade takımın 2. kamp döneminde uyumu için hazırlık maçlarına önem vereceklerini belirtti. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA