SPOR

“Kulübe kalıcı gelir elde etmek lazım”

Şampiyonluğunu ilan Petrolspor’da yeni sezon öncesi ilk toplantı, Vali Hulusi Şahin Başkanlığında yapıldı.

“Kulübe kalıcı gelir elde etmek lazım”
27-04-2022 14:55
27-04-2022 14:57
BATMAN

“SAHİPLENME ZAMANI”

Vali Şahin, toplantı sonrası yaptığı açıklamada "6 Mayıs Cuma Günü şampiyonluk gecesi düzenleyeceğiz. Hem Petrolspor’a gelir temin etmek hem de şampiyonluğu kutlamak için bir yemek tertip ediyor yönetim kurulu. Davetiyeler ise ücretli olacak. Her bir davetiye 1000 tl olacak ve böylece Petrolspor’un  şampiyonluk primi de biriken borçları da ödenebilecek. Son dönemlerde şampiyon Petrolsporu sahiplenen çok kişiyle karşılaşıyoruz. İşte sahiplenme zamanı şimdi. Buyurun bu davetiyelerden bol miktarda alınız. Hem kulübe destek olun hem de şampiyonluk gecesini doya doya yaşayalım. Biletler yönetim kurulundan temin edilebilir” dedi.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI 8 MAYIS’TA

Vali Şahin, şampiyonluk maçının 7 Mayıs’ta oynanacağını hatırlatırken “8 Mayısta ise belediyemiz hazırlamış olduğu bir şampiyonluk kutlama konseri var. Orada doya doya eğleneceğiz. Fuar alanında Hande Yener konseri olacak. Herkes davetlidir” dedi.

“GÜÇLÜ BİR EKONOMİK YAPIYA SAHİP OLSUN İSTİYORUZ”

Petrolspor’un, ekonomik açıdan güçlü bir yapıya sahip olmasını istediklerini belirten Vali Şahin “Ekonomik olarak bizim altından kalkabileceğimiz bir şey değil. Kulübe kalıcı gelir elde etmek lazım. Yeni yönetim güçlü bir ekonomik yapıya sahip olsun istiyoruz. Petrolspor’un 2. ligde kalıcı olması, hatta daha üst ligleri hedefleyecek mali yapıya kavuşması için bu çağrıyı yapıyoruz" dedi.

“BÜYÜK BİR SORUMLULUK”

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdullavahap Akbaş ise yaptığı açıklamada "2,5 sezon önce oluşturduğumuz yönetimle 1,5 sene kümede kalma mücadelesi verdik. 2021-2022 sezonunda sayın Valimiz şampiyonluğa oynayan bir kadroyla sezona başlamak istediğini arz edince, biz de yönetim olarak bu kulübün layık olduğu yere gelebilmesi için, 25 yıllık bir özlemin giderilmesi için büyük bir sorumluluk aldık. Kaliteli futbolcular ve teknik heyetle, yönetimle beraber sayın valimizin de destekleriyle başardık. Bu kulübe artık gıpta ile bakılmakta ve kulüp güzel şeylerle anılmaktadır. Herkesin Petrolspor’u konuştuğu bir dönem yaşıyoruz” dedi. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA