SPOR

Kulüplere 1 milyon 605 Bin TL destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2023 Mali Yılı bütçesinden Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da aktif olan 68 spor kulübüne toplamda 1 milyon 605 bin TL nakdi yardımda bulundu.

Kulüplere 1 milyon 605 Bin TL destek
04-05-2023 21:20
04-05-2023 15:27

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün hesabına aktarılan nakdi yardım, Gençlik ve Spor Bakanlığının belirlediği miktarlara göre kulüplerin hesabına aktarılacak. 19 Mayıs Spor Salonunda yapılan çek takdim töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, verilen desteğin önemli olduğunu belirterek, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

“HER ALANDA KULÜPLERMİZİN YANINDAYIZ”

Özperk; “Bakanlığımızın 68 spor kulübümüze gönderdiği nakdi yardım ilaç gibi geldi. Bütün kulüplerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Kısa zamanda yapılacak resmi prosedürlerden sonra kulüplerimize belirlenen miktarlar hesaplarına aktarılacak. Bu yardımın dışında da hepiniz Batman genelinde milyonlarca liralık bütçeyle ilimizde birçok spor tesisi yapılmakta ve malzeme desteği verilmektedir. Onun dışında her türlü ihtiyacınızın giderilmesi için çok farklı çalışmalar yapılmaktadır. Hepsi sizin geleceğe daha donanımlı daha sağlıklı yetişebilmeniz içindir” dedi. (Spor Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA