TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Mahmut Özyavuz, Harran’ın çehresini değiştirdi

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un Yenilikçi Projeleriyle Harran ilçesine hizmet etmeye devam ediyor.

Mahmut Özyavuz, Harran’ın çehresini değiştirdi
12-11-2023 11:31
12-11-2023 11:34
BATMAN

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, " Üretken Belediyecilik" sloganı altında, ilçeyi çağdaş bir görünüme kavuşturma çabasında. Özyavuz'un önderliğinde, Harran'ın ana caddeleri ve köy yolları, kapsamlı bir yenileme ve bakım sürecinden geçiyor. Asfalt ve beton yol çalışmaları, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendiriyor.

HARRAN’IN İHTİYAÇLARINA DUYARLI YAKLAŞIM

Belediye Başkanı Özyavuz, Harran'ın kültürel ve sosyal yaşamını zenginleştirmek adına önemli adımlar atıyor. Çok amaçlı kültür evleri, camiler, lojmanlar ve Kur'an kursları gibi yapılar, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanıyor ve inşa ediliyor. Bu girişimler, ilçenin sosyal dokusunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN ÖZEL İLGİ

Harran Belediye Başkanı Özyavuz, engelli bireylerin hayat kalitelerini artırmak için özel projelere imza atıyor. Manuel ve akülü tekerlekli sandalye dağıtımları, ilçede yaşayan engelli vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu çalışmalar, ilçenin kapsayıcı ve duyarlı bir toplum yapısına doğru ilerlemesine katkı sağlıyor.

MİLLET ODASI: VATANDAŞLARIN SESİ OLUYOR

Başkan Özyavuz, Harran'da kurduğu Millet Odası ile vatandaşların sesine kulak veriyor. Burada gerçekleşen buluşmalar, ilçe sakinlerinin sorun ve taleplerinin doğrudan belediye başkanına ulaşmasını sağlıyor. Bu yaklaşım, yerel yönetimin şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hareket etmesine olanak tanıyor. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA