EĞİTİM

OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Bayındırlık Mahallesi’nde eğitim veren TOBB İlkokulu’nu ziyaret etti.

OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
15-12-2015 20:01

Okul Müdürü Abdulazim Yıldız tarafından karşılanan Aslan, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, öğretmenlerle yaptığı sohbetin ardından okuldan ayrıldı.

ENGELLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, ağır ve orta düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan çocuklara eğitim veren ve 110 öğrencisi bulunan Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezini de ziyaret etti. Müdürü Veysi Aksoy ve iki engelli öğrenci tarafından karşılanan Aslan, atölye ve sınıfları gezerek engelli öğrencilerle sohbet etti. Anne rahmine düşen her canlının yaşama hakkı olduğunu söyleyen Aslan “Engelli olmak bu sevgili çocuklarımızın tercihi değil. Bizim gayemiz ve hedefimiz onlara engelsiz bir yaşam sürebilecekleri bir eğitim imkânı sunmaktır. Eğitim camiası olarak eğitimsizlik nedeniyle kaybetmeyi göze alacağımız bir tek öğrencimiz olamaz” dedi.

ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, daha sonra Halide Edip Adıvar Bağımsız Anaokulunu ziyaret etti, minik öğrencilerle buluştu. Anaokulu Müdiresi Sibel Başaran tarafından karşılanan Aslan “İlimiz genelinde okul öncesi okullaşma oranını, en üst seviyeye taşımamız, başarıyı yakalamamızda etkili olacaktır. Okul öncesi eğitimin önemini, anaokullarımızın çevresinde ikamet eden velilerimize anlatmalıyız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA