SPOR

GÜLMEZ "TAKIM OLMAK İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR"

GÜLMEZ "TAKIM OLMAK İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR"

GÜLMEZ "TAKIM OLMAK İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR"
11-09-2014 20:12

Petrolspor A.Ş. Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, takım olmak için zamana ihtiyaçlarının bulunduğunu belirterek, "Bu dönemi en hasarsız biçimde atlatırsak inşallah iyi olacak" dedi.

Gülmez, gazetemize yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nın ilk turunda Van Belediyspor deplasmanda eleyerek bir üst tura çıkan futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ettiğini söyledi.  

Takımın her geçen gün daya iyi olacağına inandıklarını vurgulayan Gülmez, "Sporcularımız daha yeni bir araya geldi. Takım olmak için zamana ihtiyaç var. Bu dönemi en hasarsız biçimde atlatırsak inşallah iyi olacak" ifadesini kullandı.

Gülmez, bu hafta sahalarında Tirespor’u ağırlayacaklarını anımsatarak, "Oradan da iyi bir netice alırsak yavaş yavaş takım oturacak. Maça gelecek taraftarlarımızdan ricamız centilmenlik çerçevesinde takımlarını desteklemelerini ve küfür etmemelerini istiyorum. Bu takımın ceza alması bizleri maddi ve manevi yönden etkiliyor. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını ve yanında sahaya yabancı madde atanları engellemelerini ve küfür etmemelileri konusunda uyarılarda bulunmalarını istiyoruz.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA