GÜNDEM

SOKAKLAR AYDINLATILIYOR

Dicle EDAŞ, 2015 yılı yatırım programı kapsamında Batman’daki 6 bulvar ve caddede aydınlatma çalışması başlattı.

SOKAKLAR AYDINLATILIYOR
20-04-2015 21:52

Cadde ve bulvarların yanı sıra mahalle içlerinde ve köylerde de aydınlatma çalışmasının yapılacağı bildirildi.

ÇALIŞMALARA ARA VERİLMİŞTİ

DEDAŞ İl Müdürü Murat Dursun, kış aylarında kaçak elektrik kullanımı ve aşırı yüklenmeden dolayı yaşanan arızalar yüzünden zorunlu olarak ara verdikleri aydınlatma çalışmalarını yeniden başlattıklarını söyledi. 2015 yılı yatırım programı kapsamında Batman’da ilk etapta 6 bulvar ve ana caddede aydınlatma çalışması başlattıklarını aktaran Dursun “Ekiplerimiz İl Özel İdaresi kapısından, Bölge Trafik Kavşağına kadar olan 1.5km’lik yol ile Bölge Trafik’ten Havalimanı nizamiyesine kadar olan 1.5 km’lik yolda aydınlatma çalışması başlattı. 3 kilometrelik bir mesafede yaptığımız bu çalışmayı bir hafta içinde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

MAHALLELER AYDINLATILACAK

İl Müdürü Murat Dursun, 2015 yılı yatırım programı kapsamında Aşık Veysel Bulvarı, Yeni Çağ Caddesi, İbrahim Hakkı Caddesi ve Eflatun Caddesi ile Belediye Kavşağı’ndan Yeşil Türbe’ye kadar uzanan demiryolu güzergahındaki yolda da aydınlatma çalışması yapacaklarını ifade etti. Bu caddelerin orta refüjlerine aydınlatma direkleri dikmek için kazı çalışmalarına başladıklarını dile getiren Dursun, mahalle içlerinde yapılacak olan aydınlatma çalışmaları için de ekiplerin yoğun şekilde çalıştığını belirtti.

KÖYLER DE AYDINLATILACAK

Dursun, kent merkezindeki ana bulvar ve caddeler ile mahalle içlerindeki aydınlatma çalışmalarının yanı sıra, program dahilindeki köylerde de aydınlatma çalışmaları yapacaklarına vurgu yaparken ise “Hedefimiz aydınlık bir Batman. Bunun için yoğun bir biçimde çalışıyoruz. 2015 yılı yatırım programımızda aydınlatma çalışmaları önemli bir yer tutuyor” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA