SPOR

PETROLSPOR, BATMAN’DA

PETROLSPOR, BATMAN’DA

PETROLSPOR, BATMAN’DA
18-08-2014 19:26

Bolu Dorukaya’da 2. etap kamp çalışmasını tamamlayan Petrolspor, bugün Batman’da toplanıyor.

Futbolculara verilen 3 günlük izinden sonra bugün saat 17.00’de kendi tesislerinde toplanacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip ilk çalışmasını yarın sabah kendi tesislerinde yapacak. Futbolcular, Teknik direktör Mehmet Şahan yönetiminde lige günde çift idman yaparak çalışacak.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Yarın sabah ilk çalışmasını yapacak olan Kırmızı-Beyazlı takım 21 Ağustos Perşembe günü Batman’da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Batman’da hazırlık maçı yapacak. Bu maçın rövanşını 24 Ağustos Pazar günü Diyarbakır’da yapılacak. Petrolspor, 30 Ağustos günü de Diyarbakır’da Yeni Diyarbakırspor’un sezon açılışına katılacak.

KONTEJAN DOLDU

Kadrosunu güçlendiren Petrolspor’da kontenjan doldu. Cenk Cengiz, Emre Aktaş, Emin Yalın, Zafer Cansız ve Kaleci Bekir’i transfer eden Petrolspor sözleşmesi devam eden Uğur Durmuş ile birlikte kontenjan sayısı 6 olarak sınırlandı.

GENÇ YETENEK ARANIYOR

Kontenjan sayısının dolmasından dolayı genç yeteneklere yönelen Petrolspor, genç ve yetenekli futbolcu arıyor. Stoper, Ortasaha ve birde santrafor aradıklarını belirten Petrolspor teknik menajeri İlhan Erken, “Lig uzun maraton. Bu maraton’da her türlü ihtimali göz önüne alarak kadromuza güçlendirmemiz gerekir. Yedek kulübesinin güçlü ve hazır olması gerekri. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Lig maçlarına kadar bu eksiklikleri de gidermek için yönetim ve teknik heyet olarak çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA