GÜNDEM

NASIROĞLU “HER ADAYA EŞİT MESAFEDEYİM”

NASIROĞLU “HER ADAYA EŞİT MESAFEDEYİM”

NASIROĞLU “HER ADAYA EŞİT MESAFEDEYİM”
12-01-2015 16:12

AK Parti İl Başkanlığına aday olan 10 isim için açıklama yapan eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu “her adaya eşit mesafedeyim” dedi.

22. Dönem Batman Milletvekili Nezir Nasıroğlu, kendisini ile görüşen İl Başkan Adayları ile tecrübelerini paylaştığını, siyasetin incelik ve nüanslarından örnekler verdiğini söyledi.

25 Ocak’ta yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı seçimi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Nasıroğlu “Tabi ki seçimlerde bir arkadaşımız il başkanı olacaktır. Bu kadar çok sayıda müracaatın olması ilimiz adına bir şereftir. Bu durum partimize olan teveccühün olduğunu söylememek mümkün değil. Aday adayı olarak çıkan bu 10 arkadaşıma teşekkür ediyor, bu medeni cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. İstişareler olacak, Genel Merkez tarafından da bu çalışmalar mercek altına alınacak ve neticede genel merkezin takdiri ile il başkanı seçilecek” dedi.

HİÇBİR ADAYA YAKIN DEĞİLİM

Hiçbir adaya yakın olmadığını, herkese eşit mesafede olduğunu ve kimse hakkında ön yargılı düşünmediğini belirten Nasıroğlu “Genel Merkezin ortaya koyacağı performans bizim için çok önemlidir. Aday adayı arkadaşlarımızın sayısının çok olması, Batman’ın daha iyi noktalarda olması gerektiğini ortaya çıkarıyor. Allah hayırlı olmasını nasip eylesin” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA